Om oss

vår nye lokale

Dr David de Clive-Lowe MB BS

er utdannet lege, MB BS, fra London University i 1979. Han har også videre utdanning i akupunktur , homeopati, vitamin og mineral terapi (ortomolekylær medisin), og chelat-behandling som har vært en del av hans praksis de siste 20 årene. Han har jobbet i England på sykehus og i 12 år som allmennpraktiker i England i egen praksis. Han kom til Norge i 1998, og jobbet som kommunelege i Namsskogan før han startet Leuthen-Klinikken på Leuthenhaven i Trondheim i år 2000.

I mars 2019 sluttet han å jobbe som allmennpraktikeserende lege. Han jobber fortsatt som homeopat, akupunktør og kostholds rådgiver.

 

Reidun de Clive-Lowe

ble ferdig utdannet homeopat på Arcanum i Göteborg, i 1991, og har benyttet faget i behandling av både mennesker og dyr.

Høsten 94 reiste hun til India hvor hun tilbragte 6 mnd, hvorav 3 mnd i et ashram. Der deltok hun i behandlingen av landsbyfolket med homeopati og akupunktur i ashramets poliklinikk. Hun har siden deltatt på mange kurs med kjente norske og utenlandske foredragsholdere og brenner for faget.

Videre ble hun utdannet soneterapeut i 1990, og har benyttet soneterapi mye, bl.a i forbindelse med barnløshet med gode resultater.

Akupunkturutdannelse fra 1994, med 6 mnd praksisopphold på forskjellige sykehus i Beijing.

Reidun ble utdannet yoga lærer i India høsten 2008, gjennom YogaLife.org, og har til hensikt å fortsette å utvikle sin yogapraksis gjennom videre studier i faget både her hjemme og i Gøteborg fra høsten 2010.